Starfield / фото Bethesda Game Studios

Користувачі продовжують вивчати детальну демонстрацію Starfield, яка була показана в рамках Xbox Games Showcase. Завдяки одному з фрагментів відео вони з'ясували, що в грі реалізована можливість брати майно в іпотеку.

Знахідкою поділився блогер під псевдонімом Mr_Rebs на своєму акаунті в Twitter. Гравець звернув увагу на фрагмент демонстрації Starfield з вікном створення персонажа. Для свого героя можна буде вибрати різноманітні особливості, і одна з них називається "Початковий будинок" (Starter Home). Вона дозволяє обзавестися невеликим маєтком на крихітному місяці.

Однак у цієї пропозиції є заковика. Разом з майном на гравців звалиться іпотека в розмірі 50 тисяч кредитів у банку GalBank. Тобто за можливість отримати будинок на старті проходження доведеться розплачуватися регулярними платежами. Причому поки незрозуміло, наскільки швидко в Starfield вдасться накопичити потрібну суму коштів. Можна також припустити, що прострочення іпотеки буде супроводжуватися штрафами або навіть конфіскацією будинку.

Відео дня

Starfield — основні подробиці

  • Події гри розгортаються в XXIV столітті. Користувачі в ролі членів організації "Сузір'я" будуть шукати відомості про артефакти, в яких приховані таємниці всесвіту.
  • Геймплей Starfield включає перестрілки, прокачування, збір ресурсів, створення предметів і виконання завдань. Важливою частиною також буде дослідження космосу. Користувачі зможуть відвідати більше десяти тисяч планет і битися з ворогами на просторах всесвіту.
  • У проекті реалізували побудову баз і створення власного судна з різноманітних елементів.
  • Starfield вийде на ПК, Xbox Series X і Series S 6 вересня 2023 року.

Вас також можуть зацікавити новини: