Одяг від Marc Jacobs в Animal Crossing: New Horizons / twitter.com

Модний будинок Valentino та бренд Marc Jacobs випустили віртуальні колекції одягу для гри Animal Crossing: New Horizons.

«Фотограф Кара Чанг, ведуча Animal Crossing Fashion Archive, разом зі своїм співтовариством підготувала 20 спільних з Valentino нарядів для чоловіків і жінок, доступних ексклюзивно для Animal Crossing», – йдеться на офіційній сторінці Valentino в Twitter.

Відео дня
Вбрання від Valentino в Animal Crossing: New Horizons / twitter.com

Animal Crossing Fashion Archive – це популярна сторінка в Instagram, яка присвячена моді в грі. Однак колекція від Valentino з'явилася не тільки там, але і в самій Animal Crossing. Компанія надала спеціальні коди, які дозволяють завантажити вподобаний одяг у гру.

Сукня від Valentino для персонажа у грі / twitter.com

Слідом за Valentino свою цифрову колекцію представив бренд Marc Jacobs.

Читайте такожЕлайджа Вуд відвідав острів фанатки в Animal Crossing, щоб продати ріпу за вигідною ціною

«Ми стали партнерами з Animal Crossing Fashion Archive Instagram, щоб перенести деякі з наших улюблених моделей Marc Jacobs в гру Animal Crossing!», – йдеться в повідомленні Marc Jacobs у Twitter.

Marc Jacobs також надав коди, за якими гравці можуть отримати модні костюми для персонажів у Animal Crossing: New Horizons.

Одяг від Marc Jacobs / twitter.com

Що таке Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons – це п'ята частина симулятора життя від компанії Nintendo. У грі користувач відправляється на безлюдний острів. Тут він отримує можливість збирати ресурси, будувати й облаштовувати свій будинок. Гравець може запрошувати на острів мешканців-тварин, а також відвідувати острова інших гравців в онлайн-режимі. Гра вийшла 20 березня 2020 року на гібридну консоль Nintendo Switch. Лише в Японії менше ніж за місяць було куплено понад 3 мільйонів фізичних копій Animal Crossing: New Horizons, без урахування онлайн-продажів.