The Thaumaturge / фото Fool's Theory

Днями студія Fool's Theory, відповідальна за ремейк першого "Відьмака", і видавництво 11 bit studios анонсували нову сюжетну RPG The Thaumaturge. Після цього розробники випустили трейлер, в якому вперше показали геймплейні кадри.

На відео спочатку демонструється герой і привиди, що витають навколо нього. Потім показується вивчення місцевості і спілкування з персонажами. У грі буде безліч різноманітних локацій — вулиці міста, багаті особняки, кладовище, покинуте поселення в лісі, залізнична станція та інше. Досліджувати місцевість належить в ізометричному форматі.

У другій половині ролика мигцем показали битви. Вони реалізовані в покроковому режимі: гравець вибирає противника і вміння для нанесення шкоди. А в кінці невідомий персонаж говорить протагоністу: "Ти програв, ти завжди це робив".

The Thaumaturge — основні подробиці

  • Події гри переносять користувачів до Варшави 1905 року, яка, як і вся Польща, перебуває під гнітом Російської імперії.
  • Головний герой — тауматург. Це людина, здатна приборкувати потойбічних істот під назвою салютори. Вони схожі на привидів і мають величезну силу.
  • При проходженні гравцям часто доведеться здійснювати моральний вибір і потім пожинати наслідки.
  • Варіативний сюжет заявлений, як одна з особливостей Тhe Thaumaturge. Користувачам доведеться зіткнутися з різношерстим суспільством, де кожен соціальний шар переслідує свої інтереси. Гравці зможуть маніпулювати людьми за допомогою їх слабкостей.
  • Тактична бойова система реалізована в покроковому форматі з вибором цілей і навичок для застосування.
  • The Thaumaturge вийде на ПК, дата релізу поки не розголошується.

Вас також можуть зацікавити новини: