Зменшена Slim-версія PlayStation 5 буде представлена в серпні / фото ua.depositphotos.com

У серпні 2023 року компанія Sony проведе івент, в рамках якого покажуть не тільки нові ігри, але також буде представлена PlayStation 5 Slim. Про це у своєму Twitter-акаунті повідомив відомий Інсайдер під ніком Shpeshal_Nick.

За словами інсайдера, серпневе шоу буде порівняно за масштабом з презентаціями типу PlayStation Showcase або PlayStation State of Play.

Зазначається, що таким чином Sony планує не загубитися в новинній повістці на тлі повідомлень про завершення злиття конкурента Microsoft з Activision Blizzard, яке має відбутися до кінця цього місяця.

Відео дня

Дотепер в ЗМІ з'являлося мало інформації про особливості PS5 Slim. Згідно з чутками, у консолі буде перероблений дизайн: загальні габарити зменшаться, як і споживання енергії, а охолодження стане більш ефективним. Ще одним нововведенням стане наявність знімного дисковода з підключенням через порт USB Type-C на задній панелі.

Раніше Microsoft підтвердила, що оновлена PS5 вийде ближче до кінця 2023 року і буде коштувати $399,99.

Що відомо про нові варіанти PS5

  • З релізу основної консолі пройшло три роки, тому вихід традиційної, більш компактної версії вже давно напрошується. Немає сумнівів, що PS5 Slim існує і готується до виходу цього року.
  • А вже в 2024 році очікується вихід більш потужної версії консолі від Sony – PS5 Pro. Вона буде мати краще "залізо", і зможе видавати більше FPS чи працювати в більшій роздільній здатності.
  • Передбачається, що в майбутньому Sony зовсім перестане випускати наявні версії PlayStation 5. Таким чином модель Slim замінить на ринку Digital Edition, а "прошка" стане альтернативою базовій PlayStation 5 з дисководом.

Вас також можуть зацікавити новини: