World of Tanks Blitz виповнюється 7 років / фото wargaming.net

На честь 7-річчя World of Tanks Blitz у мобільній версії танкової ММО поліпшать графіку і додадуть гілку американської важкої техніки.

Як повідомили у Wargaming, за всі роки існування WoT Blitz гру на різних платформах скачали понад 170 мільйонів разів. А Україна увійшла в топ-5 країн світу за кількістю завантажень. Також в компанії поділилися подробицями майбутнього масштабного оновлення гри.

 "У World of Tanks Blitz є хороша традиція — випускати важливі оновлення і проводити особливі події напередодні свого дня народження. Цього разу ми порадуємо геймерів поліпшеною графікою, яка зробить гру більш реалістичною без зниження технічних показників, а також додамо нову гілку американських "тяжів" з незвичайною механікою", — розповів продакт-директор World of Tanks Blitz Андрій Рябовол.

Відео дня

Всі оновлення стануть доступні в World of Tanks Blitz з патчем 8.0.

Поліпшення графіки

Перший час після контакту з водою танк залишатиметься мокрим / фото wargaming.net

Розробники стверджують, що з оновленням 8.0 в WoT Blitz істотно покращиться графіка. Всі матеріали придбають більш реалістичну фактуру, а деякі 3D моделі танків погарнішають. При контакті з брудом або снігом танк залишиться брудним або засніженим. А при зануренні у воду машина стане не лише чистою, але й мокрою.

Нова гілка американських важких танків

Нова гілка американських важких танків містить в собі машини з VII по X рівня, створені за проектами техніки розробленої дослідницькою програмою армії США середини XX століття. Крім відмінних кутів вертикального наведення і міцної вежі, деякі "американці" IX та X рівнів отримають "аварійну гусеницю", завдяки чому їх буде вкрай важко знерухомити.

Один з нових американських танків в грі / фото wargaming.net

Читайте також"На старті проекту було лише 10 програмістів і 5 художників": розробники розповіли про створення World of Tanks Blitz

Починаючи з IX рівня володарі американських "тяжів" зможуть обрати одне з двох знарядь з барабаном на 2 або 3 снаряди. Одне знаряддя відрізняється вищою разовою шкодою і меншим інтервалом між пострілами. Друге — меншим часом перезарядки барабана, а також великою точністю і високим пробиттям броні.

Розробники підкреслили, що на честь ювілею Wot Blitz ангар у грі на деякий час перетвориться на парк атракціонів «Бліцленд». У ньому відвідувачі зможуть виграти унікальні танки, серед яких Kunze Panzer VII рівня та інша техніка.