Свіжий чарт Steam показав зростаючу популярність Baldurs Gate 3 / Скріншот з гри

Ігровий сервіс Steam оновив список найприбутковіших товарів за останні 7 днів. Чарт формується не за кількістю проданих копій, а за виторгом за цей період.

Геймери продовжують активно скуповувати консоль Steam Deck. Привертає увагу гравців і рольова гра Baldur's Gate 3 – вже продано більше мільйона копій за час раннього доступу. Також офіційно підтверджено, що проєкт вийде з українською локалізацією.

Добре себе продовжує показувати і BattleBit Remastered. Інді-гра з низькополігональною графікою в дусі Battlefield пропонує геймерам сервери для 254 осіб, повне руйнування навколишнього середовища та інші функції, за які гравці люблять онлайн-шутери. 

Відео дня

Також в топ потрапила тактична гра Jagged Alliance 3, яку називають "тріумфальним поверненням серії". Гра сподобалася як критикам, так і звичайним гравцям – в Steam вона зібрала понад 2000 оглядів, 83% яких – позитивні.

Сам щотижневий чарт Steam виглядає таким чином:

  1. Steam Deck
  2. Baldur's Gate 3
  3. BattleBit Remastered
  4. DAVE THE DIVER
  5. Call of Duty: Modern Warfare 2
  6. Jagged Alliance 3
  7. GTA V
  8. Elden Ring
  9. Rust
  10. Red Dead Redemption 2

Скріншот

Baldur's Gate 3 – основні подробиці

  • Це нова масштабна рольова гра від Larian Studios, творців дилогії Divinity: Original Sin.
  • Події гри розгортаються у Всесвіті забутих королівств. Головному герою належить вирішити долю світу, а заодно пройти через низку інтриг, романів і зрад.
  • Ігровий процес Baldur's Gate 3 включає створення і прокачування персонажа, формування команди, битви, виконання завдань та інше. Гра славиться своєю варіативністю: за словами розробників, гравцям буде доступно 17 тисяч варіацій кінцівки основної кампанії.
  • Baldur's Gate 3 поки доступна тільки на ПК в форматі раннього доступу. Повноцінний реліз відбудеться 3 серпня. А на початку вересня 2023 гра добереться до PS5. 

Вас також можуть зацікавити новини: