Гравець у Skyrim за допомогою бага створив зброю, здатну паралізувати на 68 років / фото Legendary Mage

Схоже, у фанатів The Elder Scrolls V: Skyrim з'явилася нова розвага. Вони почали створювати предмети, які надають персонажам неймовірну силу. Наприклад, в кінці грудня один з користувачів зварив отруту, що дозволяє завдати 39 тисяч одиниць шкоди від отруєння. А тепер інший ентузіаст показав меч з ефектом паралічу на 68 років.

Зброю створив відвідувач форуму Reddit під псевдонімом greatgarbonz. Як доказ гравець опублікував знімок з мечем, схожим на двемерський. Клинок завдає всього 7 одиниць шкоди і має загальну цінність в розмірі 385 одиниць. Однак знизу в описі зброї присутня інформація про додатковий ефект — шанс викликати параліч на 2 147 483 648 секунд. У перерахунку це виходить трохи більше 68 років.

Показник вказаний з негативним ефектом, але, за словами greatgarbonz, працює як позитивний і діє на ворогів. Гравець перевірив меч на жителях Вайтрана, відправивши всіх городян на тривалий паралітичний "відпочинок".

Відео дня

В одному з коментарів greatgarbonz розповів, як зміг створити настільки сильну зброю. Він скористався вразливістю, яка називається "петля відновлення". Суть бага полягає в застосуванні зачарування "Підвищення навички: алхімія" на предметі під дією зілля для зміцнення накладення чар. Якщо комбінацію повторити багато разів, можна досягти бонусів, які не передбачені в грі та ламають баланс.

Меч з ефектом паралічу на 68 років / фото greatgarbonz

Коротко про The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Це легендарна екшен-RPG, яка вийшла десять років тому. Нещодавно вона отримала ювілейне видання з різними добавками.
  • Сюжет гри розповідає про протистояння дракону Алдуїну. Він збирається знищити світ, а зупинити монстра здатний тільки головний герой.
  • У проекті можна виконувати завдання, битися, прокачувати персонажа, зводити власний будинок, збирати екіпіровку і так далі.

Вас також можуть зацікавити новини: