Лікар зізнався, що за політиків йому соромно / скріншот

Лікар-анастезіолог Роздільнянської лікарні (Одеська область) Іван Черненко присоромив політиків за сварки й маніпуляції на темі коронавірусу. Серед іншого так він відреагував на сварку нардепа Нестора Шуфрича з очільником МОЗ Віктором Ляшком.

В ефірі ток-шоу "Право на владу" Черненко зізнався, що йому важко слухати політичні дискусії у той час, коли українці масово помирають в лікарнях.

"Я за ці півгодини, що наслухався, більше втомився, ніж за 24 години чергування, тому що це якийсь цирк. Мені дуже прикро, що ми в прямому ефірі спочатку розповідаємо про якісь антивакцинаторські настрої, а потім займаємося якоюсь політикою. Я дуже прошу, поважні політики, депутати і так далі. Перестаньте маніпулювати темою вакцинації, смертності й "ковіду". Краще допоможіть. Нехай пан депутат направить свою енергію та піде в "ковідний" стаціонар і допоможе трупи виносити або перевертати важких пацієнтів, які важать по 100 кг", - заявив лікар.

Відео дня

Він також зізнався, що йому соромно слухати політиків.

"Це жах, просто жах, мені за вас соромно, звичайному лікарю", - емоційно заявив Черненко.

Примітно, що під час цього ж шоу нардеп від ОПЗЖ Нестор Шуфрич заявив, що його дружина спочатку вакцинувалася російською вакциною "Спутник V"

Вас також можуть зацікавити інші новини: