Ілюстрація REUTERS

Романтичні стосунки часом не складаються тільки тому, що хтось у парі недостатньо дорослий.

Експерти розповіли, що відрізняє повноцінні дорослі стосунки від незрілих, пише Cosmo.

1. Розмова про контрацепцію

Відео дня

У цьому немає нічого ганебного! І щоб не вийшло так, що ви нічого не обговорили, а потім отримали неприємні наслідки, цю розмова варто провести набагато раніше, ніж опинитися в ліжку.

2. Спільна поїздка

Вихідні з десятком друзів не те ж саме, що з однією людиною. Обговоріть напрямок і бюджет, оберіть час — і вирушайте удвох, навіть якщо йдеться про сусіднє місто.

3. Знайомство з батьками

Не перестає бути важливою частиною серйозних стосунків. Тим більше, якщо хтось з вас ще живе з батьками. Це можна запланувати заздалегідь чи просто приїхати в гості, але краще не затягувати.

Читайте такожРозкрито простий секрет щасливих стосунків

4. Спільне життя

Якщо все йде добре, немає сенсу багато років «маринувати» один одного зустрічами. Спільний побут — відмінний спосіб зрозуміти, чи підходите ви один одному, чи зможете прожити багато років пліч-о-пліч. І, звичайно, це відповідальність.

5. Домашні тварини

Необов'язково одразу заводити, наприклад, собаку, можна почати з акваріума або хвилястого папужки. Це теж перевірка відповідальності, і надалі вам це знадобиться!

6. Обговорення майбутнього

Умова успішних стосунків — збіги щодо ключових моментів життя. Наприклад, покупка квартири, народження дітей, кар'єрний ріст. Якщо є сумніви, можливо, вам не варто планувати спільну старість.