Про що важливо запитати дівчину на першому побаченні / фото ua.depositphotos.com

Щоб ваші перші побачення стали максимально продуктивними і перспективними, на допомогу прийшли професійні юристи.

Так, американські фахівці з розлучень розповіли, як і з ким краще починати свої стосунки, щоб у майбутньому уникнути розлучення, пише Maximonline з посиланням на Huffpost.

Читайте такожПсихолог пояснила, чи можна вважати флірт зрадою

Відео дня

Зокрема адвокати з розлучень навели кілька прикладів того, про що варто запитати дівчину вже на першому побаченні, щоб в майбутньому, якщо вам таки вдасться створити сім'ю, звести до мінімуму шанси на розлучення.

  • Як часто ти спілкуєшся з батьками, а також братами і сестрами?

"Обов'язково запитайте дівчину, наскільки вона близька зі своєю сім'єю, - радить юрист Карла Шифф Доннеллі з Піттсбурга. - Часто розлучення відбуваються через те, що один з подружжя занадто близький зі своєю сім'єю і ставить її інтереси вище інтересів свого чоловіка. Але ж після весілля ви повинні стежити за тим, щоб відносини вашої молодої сім'ї були в пріоритеті. І, навпаки, погані відносини дівчини з близькими людьми можуть свідчити про нестабільну психіку і нездатності довго підтримувати близькі стосунки".

  • Ти віриш у фразу "...і жили вони довго і щасливо"?

Адвокат Ейсолд Міллер з Нью-Рошелла попереджає: "У будь-яких відносинах потрібно докладати зусиль і йти на компроміси. Якщо дівчина вважає, що фінал "довго і щасливо" трапляється просто так, навряд чи з неї вийде адекватний партнер".

  • Ти заміжня?

Питання здається дивним для романтичного побачення, проте юрист Рендалл Кесслер з Атланти настійно рекомендує його задати. Відповіді "Живемо окремо" або "Збираємося роз'їхатися" далеко не те ж саме, що "Розлучена". Якщо у вас далекосяжні плани, переконайтеся, що дівчина перебуває в офіційному розлученні".

  • Ти любиш свою роботу?

"Дізнайтеся, як дівчина ставиться до своєї роботи. Віддано чи легковажно? Краще відразу дізнатися, що вона заміжня за своєю роботою і у неї ніколи не буде часу повалятися з вами в ліжку в недільний ранок, відправитися у відпустку або навіть просто сходити в кіно", - попереджає адвокат Ліза Хелфенд Мейер з Лос-Анджелеса.

  • Де ти останній раз відпочивала?

Юрист Керолін Сі Ван Тайн з Бостона пропонує тобі поставити це питання, щоб не ставити інше, куди більш незручне: "Насправді ви хочете дізнатися, як дівчина заплатила за свою відпустку. Річ у тому, що однією з головних причин розлучень є різне ставлення партнерів до фінансів. Питання про відпустку допоможе вам дізнатися про ставлення до грошей тієї, з ким ви опинилися на першому побаченні. Наприклад, якщо відпустка була дорогою, ви можете вигукнути: "Ух, це ж, напевно, купа грошей!" Якщо дівчина відповість: "Подумаєш, у мене п'ята кредитна карта лежала без діла, та й бабуся дала в борг", то, можливо, варто розплатитися за рахунком і тікати.

  • Як закінчилися твої останні стосунки?

"Зверніть увагу на те, як дівчина пояснює причину свого останнього розриву, — радить Карла Шифф Доннеллі. - Якщо вона у всьому звинувачує колишнього, це дуже поганий знак. А ось якщо дівчина визнає, що теж винна в розставанні, це демонструє такі хороші риси характеру, як гуманність, чесність і здатність до особистого розвитку".

  • Якби ти могла повернутися в минуле, що б ти змінила в своєму житті?

Ліза Хелфенд Мейер запевняє, що це питання здатне більше за інших продемонструвати вам справжні мотиви і характер людини. "Погано, якщо дівчина відповість: "Я б переїхала, щоб жити подалі від своєї матері". Дуже погано, якщо відповість: "Я б домоглася свого першого хлопця, в якого досі закохана". А ось якщо скаже: "Я б домоглася своєї мрії і стала актрисою або доктором" - це нормально", - підсумовує адвокат.

Нагадаємо, як писав УНІАН, науковці дали кілька порад, як зберегти міцний і щасливий шлюб.

Вас також можуть зацікавити новини