Як за допомогою нумерології підібрати собі партнера / фото: ua.depositphotos.com

Любовну сумісність легко перевірити різними способами - розкажемо про один з них.

Нумерологи розказують про те, які труднощі і які плюси будуть у тих чи інших стосунків, і як це все розрахувати, пише Dailyhoro. Рішення про союз в кінцевому підсумку ухвалювати тільки вам, але числа дають загальне уявлення про те, якими будуть ваші майбутні відносини з тим чи іншим партнером.

Читайте такожТоп-3 законів привабливості: експерти розказали, як людина обирає собі пару

Відео дня

Нумерологічний розрахунок на майбутнє у відносинах

Припустимо, у вас є людина, з якою ви б хотіли побудувати стосунки. Для початку вам обов'язково потрібно знати її ім'я і дату народження.

Приміром, у нас два імені: Олена і Антон. Їх дати народження 17.11.1993 і 3.08.1994. Спочатку потрібно перевести букви свого імені та імені цієї людини в цифри, користуючись таблицею знизу:

Олена: 6, 4, 6, 6, 1

Антон: 1, 6, 2, 7, 6

Далі потрібно скласти всі цифри імен і додати до них всі цифри дат народження. Отримуємо: 6+4+6+6+1+1+6+2+7+6+1+7+1+1+1+9+9+3+3+0+8+1+9+9+4=111.

Повторюємо процедуру до тих пір, поки не отримаємо число від 1 до 9, адже нумерологи оперують лише цими числами: 1+1+1=3. Виходить, що відносини пройдуть під управлінням Трійка. Розшифровка чисел наведена нижче.

Експерти розказали, як за допомогою нумерології підібрати собі партнера

Розшифровка чисел спільної долі

Один. Одиниця означає, що відносини стануть вкрай гармонійними, наповненими любов'ю і розумінням. Це буде актуально до того моменту, поки обидві людини продовжать намагатися бути відкритими і добрими. Як тільки хтось почне приховувати щось від другої половинки, гармонія порушиться.

Два. Цей партнер для вас не найкращий, але якщо давати свободу цій людині і не проявляти ревнощів, то все повинно бути добре. У відносинах між двома людьми, у яких при розрахунках вийшло таке число, буде багато приємних моментів, але тільки якщо вони не стануть перетягувати ковдру на себе і проявляти егоїзм.

Три. Це союз, благословенний небесами. Ваша любов буде наповнена добротою. Будуть випробування, з якими доведеться справлятися не поодинці, а разом. Це може бути щось дійсно неприємне, але в кінцевому підсумку це призведе до чогось дуже хорошого.

Чотири. Ваші відносини будуть довгими і міцними, якщо обидві людини будуть прагнути до рівності. Числа говорять про те, що вам потрібно бути командою. Взаємна підтримка буде важливою частиною любові. Великий плюс четвірки в тому, що вона виконує роль оберега. З таким числом можна не переживати за майбутнє.

П'ять. П'ятірка, як і число чотири, символізує рівність, але трохи в іншому розумінні. Якщо ви маєте однаковий соціальний статус, то ваші відносини будуть дуже міцними і довговічними. Багатий і бідний, мудрий і інфантильний, дорослий і юний не уживуться разом.

Шість. Ваш союз допоможе вам розвинутися в професійному плані. Цілком можливо, що друга половинка вплине на вашу робочу і фінансову життя в кращому Ключі. Ця людина може навчити вас новому або просто дати нову мотивацію, ентузіазм до розвитку.

Сім. Ваше спільне життя буде дуже щасливим, але тільки в тому випадку, якщо ви і ваша половинка постараєтеся не міняти один одного. Вам потрібно прийняти недоліки один одного, чесно розповівши про все, що вас гризе і що може зіграти важливу роль в майбутньому.

Вісім. Це матеріальне число, тому очевидно, що в таких відносинах все ідеально, коли обидві людини прагнуть до фінансового успіху. Це ідеальний союз для двох кар'єристів і просто для двох людей, які постійно думають про роботу і схиблені на своїх захопленнях.

Дев'ять. Головна умова успішності такого союзу - вміння йти на компроміси. У вас може бути дуже багато розбіжностей. Але якщо не сперечатися по кожному з них, а вирішувати все мирно, любов буде приємною, довгою і яскравою. Дуже добре, якщо в такому союзі дві вкрай несхожі один на одну людини.

Вас так само можуть зацікавити новини