Спільне життя - ви стаєте все ближчі, і це питання в якийсь момент виникає \ фото: ua.depositphotos.com

Знайомство, якого багато хто боїться - це навіть не півсправи, а перший щабель до довгих відносин. Щасливі пари проходять певні етапи (нехай і в різному порядку), і якщо ваш роман «не такий», значить, ви ще не дісталися до деяких точок.

Що розповідають про розвиток відносин психологи, пише видання cosmo.

1. Початок роману - він може бути давнім другом, з яким ти вирішила спробувати зустрічатися. Колегою, якому ти давно подобаєшся. Людиною, що не викликає відрази на сайті знайомств. Випадковим співрозмовником в барі... Зрозуміло одне: щось може вийти.

Відео дня

2. Перше побачення - цілком можливо, ти погано його запам'ятаєш через хвилювання або спиртне. Але, принаймні, враження складено.

3. Соцмережі - цей етап зазвичай припадає на початок відносин, коли ти з'ясовуєш, де в інтернеті можна знайти його пости, фото. Тепер ти знаєш, що він не соціопат.

Читайте такожПауза у стосунках: експерти розповіли, що це означає і як себе поводити

4. Обмін жартами в месенджері - цей момент важливий, щоб сторони переконалися у збігу почуття гумору. Можна розповідати анекдоти і при особистому спілкуванні, але сучасний гумор часто базується на картинках.

5. Перший секс - він виявиться як завгодно приємним або жахливим, але якщо ти бачиш, що матеріал для роботи є, значить, все рухається далі.

6. Колишні - ти дізнаєшся про них з інтернету або питаєш у нього. У будь-якому випадку варто розуміти, з ким маєш справу.

7. Знайомство з батьками - а також друзями і знайомими, щоб всі переконалися, що він точно існує. Він, звичайно, робить те ж саме.

8. Перша велика сварка - вона часто починається через дрібниці, але в процесі ви можете наговорити один одному багато неприємних речей. Потім бурхливо миріться.

9. Перша відпустка - в неї багато хто вирушає з деяким побоюванням: а раптом щось піде не так? Але, як правило, все проходить добре, ви привозите купу нових вражень... і починаєте планувати наступну.

10. Спільне життя - ви стаєте все ближчі, і це питання в якийсь момент виникає. Тоді ви вирішуєте, де саме будете жити разом і які речі взяти з собою.

11. Звички - він розкидає шкарпетки, а ти скрізь забуваєш важливі папірці. Ви сперечаєтеся, хто буде виносити сміття. Ви обидва іноді ходите без одягу. Якісь звички не подобаються партнеру, якісь - навпаки, але ви готові змиритися з недоліками, тому що переваг точно більше.

Вас також можуть зацікавити новини