Для того, щоб жінку обрали в дружини, вона повинна володіти певними якостями \ фото ua.depositphotos.com

Навіть найзапекліший холостяк рано чи пізно зустрічає ту, яка здатна розтопити його серце. Така жінка повинна володіти деякими якостями, щоб претендувати на роль дружини.

Вважати, що при виборі дружини чоловік керується тільки любов'ю і зовнішністю жінки, помилково. Краса, звичайно, займає не останнє місце, але не головне. Ще у жінки повинні бути деякі інші якості.

1.Спільні інтереси. Навіть у повних протилежностей можуть бути схожі звички і захоплення, адже спільні інтереси зовсім не означають, що жінка обов'язково повинна любити бокс чи риболовлю, розбиратися в машинах. Чоловіку важливо, щоб у них з жінкою збігалися погляди на життя, на спільне майбутнє, так зване "дивитися в одному напрямку". Для чоловіка це дуже важливо, тому що пристрасть з часом проходить і поруч має бути людина, з якою надійно, цікаво і приємно проводити час.

Відео дня

Читайте такожНауковці США стверджують, що дівчата більш щасливі з некрасивими хлопцями

2. М'якість і турбота. Навіть якщо ви підкорили серце свого чоловіка як фатальна жінка, це не означає, що чоловік прагне вас бачити такою завжди. Протягом цукерково-букетного періоду і чоловік, і жінка, прагнуть показати себе з найвигіднішого боку, але справжні "особи" і бажання пари все ж трохи інші. Часто, чоловіку потрібна не фатальна левиця (ну хіба що в ліжку), а ласкава, дбайлива жінка. Повертаючись з роботи додому, чоловік прагне потрапити в спокійну гавань, а не в вулкан пристрастей. Подружнє життя вимагає від жінки неймовірної мудрості і терпіння, наявність даних якостей - запорука на сімейне щастя.

3. Скромність. У цьому пункті повністю розкривається значення виразу: "з одними гуляють, на інших одружуються". Чоловік за вдачею мисливець і звичайно ж він прагне, щоб його жінка була найкращою, тому полює за "гарячими" штучками. Але в шлюбі важливі зовсім інші якості, тому краса, пишні форма і секс нон-стоп змінюються ласкою, м'якістю, скромністю. Таку дівчину не соромно познайомити з батьками і вона прекрасно підходить на роль матері.

4. Хазяйновитість. Це важлива частина подружніх відносин, через яку найчастіше виникає маса суперечок і конфліктів. Побут прийнято вважати виключно жіночою роботою, спираючись на цю думку, чоловік шукає господиню, яка любить чистоту і порядок, смачно готує і зможе звити затишне сімейне гніздечко. Правда, є категорія чоловіків, для яких цей пункт не особливо значущий, такі чоловіки не проти захистити свою жінку від побуту, найнявши доморобітницю і помічницю по будинку.

5. Розуміння. Жінка, яка розуміє чоловіка, його потреби, поважає бажання і зважає на інтереси, підкорить чоловіка з першого погляду. Ідеальні відносини будуються там, де партнери дають один одному певну свободу, а не перекривають кисень. Чоловікові, так само як і жінці, необхідні посиденьки з друзями за келихом пива, рибалка, футбол або інше дозвілля, яке дозволить йому розслабитися і повернутися до дружини повним енергії і любові. Як би чоловік не любив жінку, йому необхідний особистий простір, тоді заради такої жінки він готовий перевернути гори.

6. Вірність. Довіра - це один з чотирьох стовпів, на яких будуються міцні гармонійні відносини. У дружини чоловік візьме ту жінку, якій цілком довіряє, з якою відчуває себе спокійно і затишно. Чоловік може пробачити своїй жінці багато, капризи, сльози, але зраду навряд чи, пише nashamama.

Вас також можуть зацікавити новини