Сир може стати вашим особистим секретом краси / фото ua.depositphotos.com

Кожна жінка мріє якомога довше виглядати молодою і красивою. Існують два продукти, які прекрасно разом поєднуються, добре засвоюються і здатні допомогти в збереженні юності.

Раніше ми розповідали, як приготувати млинці з сиром і найсмачніші сирники.

Сир зі сметаною - користь

Поєднання цих двох продуктів корисно впливає на шкіру, нігті і волосся, гормональний фон і, на думку деяких вчених, навіть на репродуктивну систему.

Відео дня

Коли краще їсти сир зі сметаною? Багато хто цікавиться, чи можна сир зі сметаною на сніданок - можна і навіть потрібно. У ранковий і вечірній час така їжа посприяє вашій стрункості. 

Як вибрати сир і сметану

Найкраще вибирати жирний 6-9% сир. Зі знежиреного продукту ваш організм не отримає жодної користі. Він буває різних видів: зернений, м'який і навіть у вигляді сирного йогурту. Найкраще буде їсти домашні продукти- це стосується як сиру, так і сметани. Її теж краще вибирати пожирніше.

Як приготувати сир зі сметаною

Співвідношення продуктів кожен вибирає індивідуально, залежно від смаку. Однак навіть в такому простому блюді є свої нюанси. Так, найкраще буде перетерти сир через сито і тільки потім заправити сметаною. За бажанням підсумковий продукт можна зробити солоним або солодким. 

У солоний сир можна додати також свіжонарізану зелень і трохи часнику для гостроти. А ось його солодкий аналог дозволяє розгулятися. Можна використовувати сухофрукти, цукати, свіжі фрукти і ягоди - особливо смачно і корисно вийде, якщо взяти банан.

Вас також можуть зацікавити новини: