Ілюстрація \ REUTERS

Під час самоізоляції більшість людей проводить час вдома, а значить, фізична активність практично на нулі, а доступ до їжі і перекусів постійний. Щоб не допустити набору зайвої ваги і навіть впоратися із зайвою, потрібно дотримуватися чотирьох простих правил.

Читайте такожСхуднення і не тільки: названо кілька корисних властивостей води з лимоном

Перше з них - планування. Не відмовляйтеся від планування їжі, приготування страв на кілька днів наперед. Збереження цієї рутини дозволить завжди мати в запасі збалансовану їжу і скоротить бажання вдатися до перекусу, повідомляє medikforum.

Відео дня

Перекуси - якщо вам властиво між обідом і вечерею з'їсти пачку чіпсів, відмовтеся від покупки відповідних продуктів на час самоізоляції. Зверніть увагу на закуски, багаті білками, і фрукти.

Рух - тренажерні зали може і закриті, але навчальні відео з YouTube ніхто не прибирав. Знайдіть тренування, яке буде вам до душі і під силу. Можна підписатися на спортсменів в Instagram. Багато з них зараз проводять тренування онлайн.

Вода - в спробах скинути вагу важливо підтримувати достатній рівень води в організмі. Дослідження 2016 року показало, що огрядні люди частіше стикаються з обезводненням.