Внаслідок обстрілу жінка отримала серйозні поранення \ Перше медичне об'єднання Львова

Жителька Лиману Донецької області 35-річна Катерина внаслідок обстрілу міста росіянами 1 травня отримала важке поранення.

Історію жінки розповіли у Першому медичному об'єднанні Львова.

Там зазначили, що під час обстрілу ракета влучила просто у квартиру жінки, внаслідок чого вона втратила дитину, а також руку та ногу.

Відео дня

"1 травня росіяни почали обстрілювати Лиман, де проживала сім’я Герман: Катерина, її чоловік Костянтин та 6-ти річний син Дамір. Зненацька пролунав вибух: снаряд влучив просто у їхню квартиру", - розповіли в медичному об'єднанні.

Чоловік Катерини не постраждав і зміг винести поранену дружину. Рятувальники одразу повезли жінку до лікарні у Слов’янськ.

Катерина отримала важкі травми: осколки влучили у живіт, також їй через сильні пошкодження довелось ампутувати руку та ногу. Друга рука - сильно потрощена. Жінка була у важкому стані і втратила дуже багато крові.

Катерина була вагітною, тож медики до останнього боролися і за життя її 12-тижневої дитини, але її так і не вдалося врятувати.

Перше медичне об'єднання Львова

Зі Слов’янська Катерину перевезли до Дніпра, а через деякий час до Києва, а потім до Львова. Звідти жінку евакуювали до Швеції, де її мають протезувати та реабілітувати.

Сама Катерина мріє якнайшвидше повернутися до України, адже хоче восени відвести сина до першого класу.

Вас також можуть зацікавити новини: