Подружжя зарізали 27 квітня / фото nikvesti.com

У Чернігові суд взяв під варту жінку, яка підозрюється у жорстокому вбивстві подружжя у ніч на 27 квітня.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської місцевої прокуратури.

Згідно з матеріалами кримінального провадження, встановлено, що близька родичка під час конфлікту, що виник із мотивів неприязних стосунків, з метою умисного заподіяння смерті, завдала одному з потерпілих не менше 20 ударів ножем у ділянку голови та шиї, від яких останній помер на місці події, та жінці – не менше 34 ударів ножем по тулубу і кінцівках, що призвело до масивної крововтрати, від якої остання померла на місці події.

Відео дня

Читайте такожВдарили ножем і добивали молотком: у Києві на Подолі невідомі напали на "кіборга"

Наразі зловмисниці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство двох осіб), санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Ухвалою Деснянського районного суду Чернігова до підозрюваної застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

За інформацією місцевих ЗМІ, підозрювана є 22-річною племінницею загиблих, які раніше були її опікунами. Наразі вона перебуває у лікарні під охороною.

Як повідомляв УНІАН, 27 квітня у Чернігові вночі від ножових поранень загинуло подружжя, їхню дорослу доньку теж із ножовими пораненнями було госпіталізовано та прооперовано.