Станом на 7:00 22 травня в лікарні у Миколаєві на обстеженні залишаються 29 дітей, які потерпіли напередодні наслідок розпилення невідомої речовини з різким запахом.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

«Наразі спеціалістами проведено відповідні заміри, небезпечних речовин не виявлено, роботи з обстеження будівлі школи завершено. Загрози життю дітей немає», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляється в сюжеті ТСН, що стало причиною отруєння - стане відомо за кілька днів, коли з'являться результати аналізів крові потерпілих. За попередньою версією, це міг бути газ з балончика, який розпилив хтось із учнів. 

Читайте такожОтруєння 36 дітей у миколаївській школі розслідують як хуліганство

"Стан усіх дітей середньої тяжкості. Двох дітей госпіталізували до реанімаційного відділення, бо в них були виражені симптоми інтоксикації", - зазначила начальник міського управління охорони здоров’я Віторія Заміхановська. 

Як повідомляв УНІАН, 21 травня у Миколаєві через розпилення невідомої речовини у приміщенні загальноосвітньої школи № 6 евакуювали близько 400 учнів та працівників, 36 дітей госпіталізовано, двоє з них перебувають у реанімації.