Місцеві напередодні написали колективну заяву в поліцію \ slovoidilo. ua

В селищі Коцюбинське, що в кількох кілометрах від столиці, місцеві жительки скаржаться на напади невідомого чоловіка, який просто на вулиці хапає їх за руки, тягне в кущі і погрожує зґвалтувати.

Читайте такожУ Кривому Розі затримали ймовірного маніяка, який тримав у страху ціле місто - ЗМІ

Як йдеться у сюжеті ТСН, жінки кажуть, за останні два тижні було вже до десяти таких випадків. Місцеві напередодні написали колективну заяву в поліцію. 

Стежка через ліс веде від автобусної зупинки до населеного масиву. Саме там чоловік і перестрічав жінок і дівчат. Нападник, якому приблизно 25 років, блокував жінку і тягнув в кущі. Але жінкам вдавалося вириватися. Ті, хто вирвалися, не завжди зверталися в поліцію, тому чоловік почав діяти більш зухвало - нападав на жінок серед білого дня і в людних місцях. 

Одна з жертв, на яку чоловік нападав двічі, каже що він можливо психічно неврівноважений.

Поліція сьогодні нападника таки затримала. В 2013 році він був засуджений за розбій і переміщений в ірпінський виправний заклад. Поліція каже, що офіційно недостатньо доказів для притягнення його до відповідальності, адже до поліції принесли заяви тільки три жінки, і закликають всіх жінок, на кого був здійснений напад прийти і розповісти про це.