На місце гасіння пожежі було направлено 10 одиниць пожежної та спецтехніки \ фото dsns.gov.ua

У Хмельницькому через пожежу у спеціалізованій загальноосвітній школі №1, що розташована у центрі міста, евакуювали 500 учнів.

Читайте такожУ Львові через різкий запах газу зі школи евакуювали понад 400 учнів

Як повідомили кореспонденту УНІАН у Головному управлінні ДСНС в Хмельницькій області, пожежа виникла сьогодні близько 10.00 на 4-му поверсі навчального закладу, у підсобному приміщенні спортзалу.

Відео дня

На місце гасіння пожежі було направлено 10 одиниць пожежної та спецтехніки, а також 42 рятувальника. Пожежу було локалізовано близько 10.38, а ліквідовано – близько 10.57.

У коментарі УНІАН заступник міського голови Хмельницького з гуманітарних питань Галина Мельник зазначила, що заздалегідь було евакуйовано 500 учнів.

За її словами, внаслідок пожежі вигоріло 35 квадратних метрів приміщення. При цьому рятувальники завадили перекиданню вогню на інші приміщення, у тому числі дах.

Вона зазначила, що на місці події працюють відповідні служби, очікується заключення санітарно-епідеміологічної служби щодо відновлення навчального процесу у непошкоджених приміщеннях. Причину пожежі наразі з’ясовують.