Сьогодні вранці під стінами офісу «Криворіжгазу» зібралися люди і вимагали дати газ місту і, зокрема, котельням «Криворіжтеплоцентралі» / "0564"

У м. Кривий Ріг Дніпропетровської області керівництво ПАТ «Криворіжгаз» не вивело сьогодні своїх співробітників на роботу через блокування підприємства невідомими особами.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі «Криворіжгазу», зранку в понеділок, 12 листопада, на підприємство прориваються невідомі особи.

"0564"

«Керівництво підприємства, побоюючись за життя і здоров'я своїх співробітників, прийняло рішення не виводити їх на роботу», - повідомили на підприємстві.

Відео дня

Як повідомляє місцевий портал "0564", сьогодні, 12 листопада, проходить мітинг протесту під адмінбудівлею підприємства "Криворіжгаз".

До присутніх не вийшли керівники підприємства, чергова повідомила, що сьогодні понеділок і "нікого з начальства немає" .

"0564"
"0564"

Як відомо, 10 листопада у прес-службі ДП «Криворізька теплоцентраль», якому НАК «Нафтогаз України» не виділила ліміти на газ через борги минулих років, заявили, що готові розпочати опалювальний сезон у повному обсязі, однак «Криворіжгаз» «блокує постачання газу».

Читайте такожУ Києві прорвало ледь відкриту теплотрасу (відео, фото)

Вночі 11 листопада «Криворізька теплоцентраль» запустила на повну потужність чотири котельні із шести. На підприємстві зазначили, що ризик втручання «Криворіжгаз» у роботу котелень «Криворізької теплоцентралі» залишався.

Сьогодні вранці під стінами офісу «Криворіжгазу» зібралися люди і вимагати дати газ місту й, зокрема, котельням «Криворіжтеплоцентралі».

Також через відсутність тепла 12 листопада в частині шкіл і дитсадків Кривого Рогу почалися вимушені канікули.