Снігопад у Києві / REUTERS

У Києві у зв’язку з ускладненням погодних умов сталося майже 300 дорожньо-транспортних пригод.

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький в ефірі одного з телеканалів.

Він заявив про ускладнення дорожнього руху у зв'язку з погодними умовами. «На даний момент усі служби задіяні для ліквідації наслідків. Створено спеціальний оперативний штаб, в який входять усі служби, включно з поліцією, дорожніми службами, ДСНС», - зазначив Білошицький.

Відео дня

Він зауважив, що поліція попереджала та проводила роз’яснювальну роботу щодо технічного стану транспортних засобів, щоб водії завчасно змінили літню на зимову гуму.

Читайте такожУ Києві випав перший сніг (фото)

«Ми відзначаємо велику кількість транспортних пригод у зв’язку з ситуацією, яка склалася. На даний момент у Києві ми маємо біля 300 ДТП, це починаючи від ранку, і це досить велика кількість», - поінформував перший заступник начальника поліції.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вранці, 14 листопада, в Києві почався снігопад. Для очищення міста від снігу задіяно 287 одиниць техніки, а також 61 бригада по ручному прибиранню.

У зв'язку з погіршенням погодних умов і скупченням транспорту введено оперативний стан для тролейбусів, автобусів і трамваїв. Наземний громадський транспорт курсує з відхиленням від розкладу руху.