На Херсонщині з колонії суворого режиму втік засуджений / Скріншот, ТСН

З колонії суворого режиму в Херсонській області втік ув’язнений, який відбував покарання за грабіж. В області введено в дію план «Перехоплення».

Читайте такожВ Індонезії під час намазу з в'язниці втекли ув'язнені

Про це йдеться в сюжеті ТСН. Як повідомив кореспондент, це вже друга спроба втечі 28-річного засудженого. Перша спроба була на Миколаївщині – тоді його швидко упіймали. До колонії в Херсонській області чоловіка перевели тиждень тому, він перебував на особливому обліку, як схильний до втеч.

Відео дня

Зазначається, що сьогодні об 11 ночі черговий в колонії перевірив, чи усі на місці. Потім засуджений вийшов нібито у туалет, вистрибнув на дах і зумів швидко перестрибнути огорожу. Охоронці кинулись його наздоганяти, але не змогли. За інформацією керівництва колонії, чоловік займався паркуром.

Правоохоронці перевіряють дороги в усіх напрямках. За інформацію про місцезнаходження втікача пропонують 8 тисяч гривень винагороди.

Нагадаємо,  6 грудня, у Києві з будівлі суду втік підозрюваний у вбивстві, який перебував до того під домашнім арештом. Наступного дня підозрюваний у вбивстві Андрій Йолкін приїхав до Голосіївського районного суду, з якого втік напередодні, та сам зателефонував до поліції, щоб його взяли під варту. Йолкін запевняє, що втік з суду на знак протесту проти утримання в СІЗО.