Автобус Van Hool сполученням Одеса-Бари їхав у напрямку Вінниці / фото прес-служба поліції області

У Вінницький області двоповерховий автобус в’їхав у двір будинку, внаслідок чого постраждали четверо осіб.

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Читайте такожЖахлива ДТП на Дніпропетровщині: один загиблий, троє постраждалих

Відео дня

Дорожньо-транспортна пригода сталась 24 грудня близько 8.00 години  у с. Лукашівка. За попередньою інформацією, 28-річний водій мікроавтобуса Ford Transit не впорався з керуванням, в результаті чого транспортний засіб розвернуло декілька разів та винесло на зустрічну смугу, де відбулося зіткнення з автобусом Van Hool міжнарожного сполучення Одеса-Бари, що рухався в напрямку Вінниці. Внаслідок удару автобус відкинуло у паркан одного із дворів населеного пункту. У автобусі пасажирів не було.

фото прес-служба поліції області

З травмами різного ступеня важкості троє пасажирів мікроавтобуса, мешканці Літинського району, госпіталізовані до лікарні. Ще один з пасажирів транспортного засобу після отримання  медичної допомоги від госпіталізації відмовився.

Поліція з’ясовує обставини дорожньо-транспортної пригоди.

фото прес-служба поліції області

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачене покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років.

Як повідомляв УНІАН, у суботу, 22 грудня, на вулиці Генерала Чупринки у Львові автомобіль «швидкої допомоги», їдучи заднім ходом, збив на тротуарі матір та її дворічну дитину.