Обставини вбивства встановлюються / фото vn.npu.gov.ua

У Вінниці поліція розслідує обставини вбивства чотирьох людей, у тому числі двох дітей.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Вінницької області, близько 15:00 від диспетчера швидкої допомоги надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир у Вінниці виявлено без ознак життя дві жінки та хлопчика.

Читайте такожНа Дніпропетровщині пограбували та вбили депутата-фермера

Відео дня

З’ясувалось, що швидку допомогу викликав вінничанин. Він повідомив, що виявив в своїй квартирі мертвими 63-річну матір, 30-річну дружину та 7-річного сина. Лікарі швидкої підтвердили смерть трьох людей. Також в квартирі перебувала 3-річна дівчинка з важкими травмами голови, яку госпіталізували. Під час надання медичної допомоги вона померла у лікарні.

На момент приїзду поліцейських в квартирі перебував чоловік, який викликав швидку. Його доставлено до відділу поліції для з’ясування усіх обставин.

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції, криміналісти. За попередньою інформацією, потерпілі загинули від завданих травм голови. Слідство відпрацьовує різні версії. За фактом вбивства відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство кількох людей). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

фото vn.npu.gov.ua

Як повідомляли ЗМІ, у Криничанському районі Дніпропетровської області внаслідок розбійного нападу загинув депутат районної ради Олександр Грушка.