На Вінничині у жахливій ДТП загинуло троє людей, серед яких немовля / фото vn.npu.gov.ua

Неподалік села Високе Томашпільського району Вінницької області зіткнулися автомобілі Ford Mondeo та ВАЗ 21099.

Внаслідок аварії загинули двоє дорослих та немовля, повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області. Аварія сталася близько 16.00.

фото vn.npu.gov.ua

"За попередньою інформацією,  водій  автомобіля «Ford Mondeo» на іноземній реєстрації виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з «ВАЗом 21099». Внаслідок  аварії загинули 59-річний водій «ВАЗа» та  його пасажири: жінка з чотиримісячною дитиною", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ Вінниці жорстоко вбили чотирьох людей, серед загиблих - двоє дітей (фото)

Також внаслідок ДТП постраждали двоє пасажирів ВАЗ та двоє пасажирів Ford, їх госпіталізували до лікарні. Ще чотирьом особам медики надали допомогу на місці.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб). За таке правопорушення передбачено до 10 років ув’язнення.

фото vn.npu.gov.ua

Як повідомляв УНІАН, 1 січня на Миколаївщині внаслідок зіткнення двох легковиків загинуло 8 осіб, серед яких двоє дітей і 7-місячне немовля.