Правоохоронці проводять подвірний обхід, опитують близьких і знайомих потерпілого / фото прес-служба поліції області

У замаху на вбивство депутата у Кривому Розі, який було скоєно ввечері 9 січня, поліція підозрює трьох осіб.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, у ході досудового розслідування поліцейські відпрацювали відео з камер відеоспостереження та встановили, що до скоєння злочину можуть бути причетні троє чоловіків.

Читайте такожУ Києві пограбували квартиру нардепа

Відео дня

Наразі поліція встановлює та розшукує цих осіб. Зокрема, правоохоронці проводять подворовий обхід, опитують близьких, знайомих потерпілого по громадській діяльності. Також призначена низка судових експертиз, відпрацьовуються всі версії нападу.

Як повідомляв УНІАН, у Кривому Розі Дніпропетровської області 9 січня ввечері невідомі побили депутата райради, він госпіталізований.

Встановлено, що на вулиці Хостинській у Центрально-Міському районі невідомі особи, застосувавши газовий балончик, напали на потерпілого та завдали йому тілесних ушкоджень предметом, схожим на фрагмент металевої труби. Нападники з місця злочину зникли.

За фактом нападу відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та ст. 15 ч. 2, ст. 115 ч. 2 п. 7 Кримінального кодексу України (замах на вбивство).

За інформацією дніпропетровської обласної організації ВО «Батьківщина», потерпілим є депутат Центрально-Міського району Кривого Рогу від «Батьківщини» 34-річний Вадим Мірзоян.