Рятувальники знайшли тіло одного з рибалок \ фото УНІАН

Рятувальники знайшли тіло одного з рибалок, які провалилися під кригу на Київському водосховищі. Це сталося в селі Страхолісся неподалік Чорнобильської зони.

Читайте такожНа Житомирщині врятували двох рибалок, які провалились під кригу

Як йдеться у сюжеті ТСН, шансів знайти живим іншого зниклого чоловіка майже немає. Пошуки продовжать уже в неділю, бо в темний час доби це небезпечно. 

У п’ятницю троє чоловіків поїхали рибалити на саморобному снігоході. За вісім кілометрів від берега вони провалилися під лід. Один з них урятувався самостійно та добіг до інших рибалок, інші двоє вибратися на поверхню так і не змогли.

Місцеві жителі кажуть, що на тому місці, де провалилися люди, крига завжди тонка. Однак ці рибалки цього не знали, бо приїхали з Києва. "Попали в промоїну, провалилися під лід, тобто крига була нестабільною. Одна людина змогла вибратися, добігти до рибаків, які по суті доставили сюди. Двоє інших втонули. Вони один одному допомагали, але врятувалася одна людина", - розповів начальник управління реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС у Київській області Анатолій Врублевський.