У Миколаєві затримали чоловіка, який розстріляв подружжя біля суду / фото УНІАН

Житель м. Одеси Михайло Бєлов, розстріляний разом з дружиною біля будівлі Ленінського районного суду р. Миколаєва, повідомляв слідчому поліції, що його хочуть убити.

Про це "Новинам-N" повідомило джерело в прокуратурі. "Інгульський (Ленінський) райвідділ поліції відкрив кримінальне провадження ст. 382 КК України «Невиконання судового рішення». Справу було відкрито за заявою Михайла Бєлова. Розслідувала справу слідчий Пирогова. В ході допитів Михайло Бєлов неодноразово заявляв слідчому, що Герасим Багирянц загрожує йому вбивством. Були вжиті які-небудь заходи по даній заяві — не відомо", - сказано в повідомленні.

Читайте такожСтрілянина в Миколаєві: у поліції назвали причину конфлікту

Відео дня

Більш того, в день вбивства Бєлов також був у слідчого. Приїхавши з Одеси для участі в суді, Бєлов з ранку заїхав в Інгульський райвідділ, де зустрівся зі слідчим і в числі іншого, знову поскаржився, що його хочуть убити. По закінченні суду Бєлов повинен був знову прибути до слідчого для проведення слідчих дій, однак, з відомих причин, не приїхав.

Раніше повідомлялося, що в Миколаєві, біля будівлі «Космос Плаза», де розташований Ленінський районний суд, розстріляли чоловіка і жінку.