В центрі Києва викрили ще один бордель / Поліція Києва

Правоохоронці викрили в Києві діяльність стриптиз-клубу, де жінки надавали клієнтам сексуальні послуги.

Як повідомляє прес-служба столичної поліції, на момент прибуття поліцейських у закладі перебували шість дівчат. За свої послуги вони брали від 1500 гривень, половину з яких віддавали організаторам.

Читайте такожБордель під прикриттям: журналістка "влаштувалася" в елітний стрип-клуб у Києві (відео)

Як розповів начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко, двоє жінок-організаторок вербували дівчат для зайняття проституцією, а самі виконували роль сутенерок. 

У клубі та місцем мешкання організаторки було проведено обшуки. Правоохоронці вилучили чорнові записи, гроші, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, робочу та рекламну документацію.

Зловмисниць затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це - 31-річна організаторка та 35-річна співорганізаторка, яка працювала адміністратором клубу. Остання вже потрапляла у поле зору правоохоронців у 2014 році – тоді вона отримала умовний термін за сутенерство.

Затриманим оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України. Суд обрав їм запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Жінкам загрожує до семи років позбавлення волі

21 січня повідомлялось, що поліція викрила діяльність борделю в центрі Києва.