В Одесі чоловік накинувся з ножем на поліцейського / фото od.npu.gov.ua

В Одесі чоловік накинувся з ножем на працівника поліції та завдав йому удар в область грудей.

Читайте такожУ Миколаєві автомобіль з військовими врізався у дерево: двоє загиблих (фото, відео)

Як повідомили у Приморському відділку поліції Одеси, близько опівночі поліцейський повертався з роботи та побачив компанію молодих людей, які голосно з’ясовували стосунки, лаялися між собою та ображали нецензурними словами дівчину зі своєї ж компанії. Правоохоронець вирішив втрутитися і припинити протиправні дії.

Відео дня

"Представившись поліцейським, він зробив зауваження порушникам публічного порядку. У відповідь пролунала зневажлива фраза, після якої агресивно настроєний молодик вихопив ніж і вдарив правоохоронця в груди. Після цього вся компанія кинулася тікати. Поліцейський був госпіталізований з проникаючим пораненням грудної клітини", - йдеться у повідомленні поліції.

Зловмисника одразу ж розшукали, у нього в квартирі виявили ймовірне знаряддя злочину – ніж.

фото od.npu.gov.ua

Поліція за даним фактом відкрила кримінальне провадження за ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу. Максимальна санкція статті передбачає довічне ув'язнення. Наразі зловмисника затримано у порядку ст.208 КПК України.

фото od.npu.gov.ua

Як повідомляв УНІАН, 16 січня у Харкові двоє невідомих у балаклавах напали на офіцера Департаменту карного розшуку Нацполіції України та поранили його в голову і шию. Правоохоронця було госпіталізовано до реанімації.