У Києві п'ятеро арабів на BMW влаштували ДТП через сварку / Фото: Інформатор

В ніч проти 4 березня на Чоколівському бульварі столиці водій не впоравшись з керуванням, влетів у ліхтарний стовп, внаслідок ДТП постраждали чотири людини.

Читайте такожСмертельна ДТП у Броварах: поліцейський, який збив людину, був п'єр яний

Про це повідомляє Інформатор. За попередніми даними аварія сталася близько 1:20. П'ятеро чоловіків арабської національності, рухалися на автомобілі BMW 530D  Чоколовським бульваром в бік вулиці Вадима Гетьмана.

Відео дня

В салоні між водієм і пасажирами стався конфлікт, через який водій вийшов з машини на перехресті з вулицею Ушинського і пішов пішки. Його місце зайняв один з пасажирів. Проте вже через кілька десятків метрів чоловік не впорався з керуванням та влетів у ліхтарний стовп біля АЗС "Окко".

На місці події працювали три екіпажі патрульної поліції / Фото: Інформатор

В результаті аварії постраждали чотири людини в салоні BMW. Одну з них у важкому стані із закритою черепно-мозковою травмою та травмою грудної клітки госпіталізували у Лікарню швидкої допомоги. Від удару автомобіль отримав серйозні пошкодження всієї передньої частини і моторного відсіку. Машинне масло розлилося на тротуар.

На місці події працювали три екіпажі патрульної поліції, "швидка" та слідчо-оперативна група. Деталі та винуватця ДТП встановить слідство.

false