П'яна жінка напала на фельдшера швидкої допомоги \ фото УНІАН

У Жовтих Водах Дніпропетровської області п'яна жінка накинулася на фельдшера, який приїхав за викликом до її дочки.

Читайте такожНа Кіровоградщині пацієнт взяв в заручники двох медпрацівниць і понад годину катував (відео)

Зокрема, як повідомляє dv-gazeta.info, 24 березня бригада швидкої допомоги виїхала на виклик до дитини з цукровим діабетом. Лікарів викликала бабуся дівчинки, яка повідомила, що через неадекватні дії п'яної матері не може зробити дитині ін'єкцію інсуліну, який їй життєво необхідний.

Відео дня

Мати дитини замість згоди на надання екстреної допомоги, використовуючи нецензурну лайку, почала виганяти медиків з квартири. Проте, лікарі спробували умовити п'яну матір на надання допомоги дитині. Але замість згоди фельдшер швидкої несподівано отримала кілька ударів кулаком в обличчя. Після приїзду поліції і складання протоколу фельдшер була доставлена в лікарню.

В цей час в поліцію надійшов повторний виклик за тією ж адресою. Розгнівана жінка побила бабусю, яка викликала швидку, і вигнала її з дому. В даний час дівчинка залишається з матір'ю, яка зловживає алкоголем.

За словами сусідів та родичів, жінка постійно вживає спиртні напої і нерідко забуває про те, що дитина повинна своєчасно отримувати ліки від діабету.