У Києві в результаті ДТП загинула людина, ще двоє госпіталізовані / фото Дмитро Щерблюк / Інформатор

У Києві на Північному мосту сталася смертельна ДТП. Автомобіль Subaru рухався по крайній смузі руху і на великій швидкості влетів у стовп.

ДТП сталося 29 березня близько 22:00. Одного з пасажирів не вдалося врятувати, він помер на місці. Іншого пасажира разом з водієм госпіталізовано у важкому стані, повідомляє "Інформатор".

фото Дмитро Щерблюк / Інформатор

За даними поліції, Subaru рухався по крайній смузі руху на великій швидкості. Не впоравшись з керуванням, водій Subaru намагався вивести автомобіль із заносу. Однак це йому не вдалося, і машина, підлетівши від удару об землю, влетіла в ліхтарний стовп.

Відео дня

Читайте такожУ Львові 12 рятувальників діставали дівчину з-під коліс маршрутки (фото, відео)

Трьох людей з авто вирізали рятувальники. Одного з пасажирів не вдалося врятувати. Загиблим виявився чоловік віком до 30 років. Іншого пасажира і водія госпіталізували у важкому стані.

"Удар припав на дах автомобіля, тому машину буквально зім'яло. Обидві подушки безпеки не врятували від важких наслідків аварії і стали закривавленими. А частини автомобіля і осколки скла усипали зупинку поблизу", - повідомляє видання.

На місці події працювали 2 наряди патрульної поліції, слідчо-оперативна група, рятувальники і лікарі швидкої допомоги. Деталі аварії встановлять правоохоронці.

фото Дмитро Щерблюк / Інформатор

Як повідомляв УНІАН, 27 березня 18-річний чемпіон України загинулв в страшному ДТП в Запоріжжі.