В Одесі поліція проводить перевірку за фактом підпалу квітів біля Будинку профспілок, залишених в пам'ять про загиблих 2 травня 2014 року.

Читайте такожВ Одесі троє чоловіків підпалили квіти, принесені до Будинку профспілок у пам'ять про загиблих 2 травня 2014 року (фото, відео)

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Нацполіції в Одеській області, поліцейські проводять перевірку за фактом хуліганських дій на Куликовому полі.

«Вночі біля Будинку профспілок невстановлені особи підпалили квіти і таблички в пам'ять про загиблих під час подій 2 травня 2014 року. Зараз співробітниками поліції вживаються заходи щодо встановлення обставин події та осіб правопорушників», - йдеться в повідомленні.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв УНІАН, у комунальному закладі Одеської міськради «Центр-077» заявили, що на Куликовому полі троє невідомих підпалили квіти, залишені біля Будинку профспілок у пам'ять про трагедії 2 травня 2014 року.