У Павлограді Дніпропетровської області сьогодні вночі поліція затримала чоловіка з гранатою, який погрожував підірвати кафе в центрі міста.

Про це УНІАН повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області.

Зазначається, що 5 травня о 01:15 до поліції надійшло повідомлення, що один з відвідувач погрожував кинути гранату, коли почув, що кафе вже закривається.

Відео дня

Заявник повідомив, що після конфлікту чоловік сів у автомобіль і поїхав. Також заявник вказав марку та номер автомобіля.

Читайте такожНа Одещині невідомі кинули гранату на подвір‘я житлового будинку

В ході відпрацювання інформації правоохоронці зупинили вказаний автомобіль. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, а під час огляду транспортного засобу було виявлено гранату РГД-5.

Автомобіль та боєприпас вилучили, гранату направили на експертизу. Чоловіка доставили до Павлоградського відділу поліції для встановлення всіх обставин справи. Виявилось, що затриманий – житель м. Синельникове, 1973 р. н., який приїхав у Павлоград для відпочинку у розважальних закладах.

Стосовно чоловіка складено адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння ).

За незаконне зберігання боєприпасу зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність за ч. 1 ст. 263 КК України у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.