На Харківщині в результаті бійки загинув юнак / УНІАН

У селі Тарнівка Харківської області підліток загинув в результаті бійки, що виникла на святкуванні випускного вечора.

Читайте такожПрокуратура проситиме суд заарештувати без права на заставу підозрюваного у вбивстві Дар'ї Лук'яненко

Як повідомляється на сайті ГУ Нацполіції в Харківській області, у причетності до скоєння злочину працівники Зміївського відділу поліції викрили 17-річного місцевого мешканця.

Відео дня

Бабуся загиблого розповіла, що 29 червня близько 23:00 її онук повернувся додому після святкування випускного в стані алкогольного сп'яніння та ліг спати. Наступного дня жінка виявила тіло хлопця без ознак життя та звернулася до поліції.

Експерти виявили у загиблого тілесні ушкодження. Правоохоронці оперативно встановили особу, причетну до скоєння злочину. Ним виявився 17-річний парубок.

«В ході досудового розслідування працівники поліції з’ясували, що 29 червня близько 22:00 біля школи у селі Таранівка між двома хлопцями сталася сварка. В ході конфлікту зловмисник перекинув юнака через себе, той впав та вдарився головою об асфальт», – йдеться в повідомленні.

За фактом трагедії відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Юнаку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Раніше повідомлялось, що в Жовтих Водах Дніпропетровської області ввечері 16 червня 15-річна школярка розбилася на смерть, випавши з 9 поверху недобудови, яку місцеві називають «моноліткою».

Як повідомляє у Facebook користувач мережі Ольга Байдак,  ще одна дівчинка, яка теж випала, перебуває у важкому стані в лікарні.