В Одесі затримано троє підозрюваних у вбивстві / фото od.npu.gov.ua

В Одесі затримано трьох підозрюваних у вбивстві 30 червня молодого чоловіка в його квартирі в присутності матері.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Нацполіції в Одеській області, резонансна подія сталася в одній з квартир житлового будинку в центральній частині міста.

До квартири, в якій 27-річний потерпілий проживав з матір'ю, зловмисники прийшли пізно ввечері. Розпочавши конфлікт з господарями, один з учасників злочинної групи розпорошив в кімнаті речовину сльозоточивої дії, після чого кілька разів вистрілив з револьвера в господаря.

«Від отриманих поранень чоловік помер, а зловмисники з місця скоєння злочину зникли. Про трагедію в поліцію повідомила літня мати, на очах якої було застрелено сина», - повідомили в главку.

Читайте такожВ Одесі чоловік убив дружину, поранив 17-річного сина й намагався скоїти самогубство

У результаті проведених заходів оперативники Приморського відділу поліції і співробітники Управління карного розшуку затримали трьох місцевих жителів віком 26, 30 і 36 років.

Під час проведення невідкладних слідчих дій у фігурантів вилучено револьвер, а також автомобіль, на якому всі троє пересувалися.

Зараз мотиви скоєння вбивства та інші обставини зазначеної події встановлюються слідчими.

Усім трьом зловмисникам оголошено про підозру у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Відео: Поліція Одещини

Як повідомляв УНІАН, увечері 30 червня в центрі Одеси невідомі застрелили молодого чоловіка в його квартирі, розташованій в одному з будинків у провулку Маяковського.