Пішоходи побили водія до втрати свідомості і поїхали на його машині в лікарню / фото: ГУ НП Одеської області

В Одеській області двоє пішоходів жорстоко побили водія іномарки, який поранив їх з травматичного пістолета.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, подія мала місце вчора, 21 липня, в одному з сіл Білгород-Дністровського району.

«Місцевий житель, який керував Mitsubishi, поранив з травмата двох перехожих, які приїхали з сусідніх сіл. А ті, в свою чергу, побили водія до непритомності і поїхали на його автомобілі в лікарню, щоб їм надали допомогу», - повідомили в главку.

Відео дня

Як зазначається, 39-річного водія, який знепритомнів, до медичного закладу доставив його знайомий. Встановлено, що чоловік дістав черепно-мозкову травму, його стан оцінюється як тяжкий.

Правоохоронці встановили особи усіх учасників конфлікту і допитали одну із сторін - двох чоловіків, які дістали поранення з пістолета. За словами 33-річного та 35-річного потерпілих, причин для того, щоб в них стріляти, - не було, і вони «просто діяли у відповідь».

У поліції уточнили, що встановити повну картину інциденту буде можливо після отримання свідчень їхнього опонента і висновків експертизи.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, поєднаним з насильством, двом чоловікам оголошено про підозру (ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України). Їм обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

За фактом нанесення їм тілесних ушкоджень також розпочато кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Залежно від результатів судово-медичної експертизи, можливе перекваліфікування цього провадження.