Працівниці пошти загрожує до 4-х років позбавлення волі за привласнення подарункових сертифікатів на косметику / Фото УНІАН

До чотирьох років позбавлення волі загрожує працівниці поштового відділення, яка забрала подарункові грошові сертифікати з листів, надісланих клієнтам косметичного магазину.

Читайте такожУ Дніпрі в підпільного фармацевта вилучили допінг на 1 мільйон гривень (фото, відео)

Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Києва. "Подія сталася наприкінці 2018 року, коли один з мережевих магазинів косметики та парфумів перед новорічними святами вислав подарункові сертифікати своїм клієнтам. Однак привітання так і не дійшли до адресатів, а до Оболонського управління поліції звернулися представники магазину з претензіями до поштового відділення, працівники якого надавали послуги з пересилки листів", - повідомили в поліції.

Відео дня

За результатами перевірки правоохоронці встановили, що 59-річна працівниця пошти при фасуванні витягла з 22 листів подарункові сертифікати на загальну суму 6900 грн, а згодом обміняла їх на косметику та парфуми.

Зловмисниці інкримінується ч. 1 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.