Озброєний молодий чоловік був у балаклаві / фото: соцмережі

У передмісті Одеси невідомий зловмисник скоїв збройне пограбування відділення «Нової пошти».

Як повідомив УНІАН представник Головного управління Нацполіції в Одеській області, напад стався сьогодні вдень у Біляївському районі області.

Зокрема, до відділення «Нової пошти» в селі Нерубайське увійшов молодий чоловік із рушницею й, вистріливши в стелю, примусив молоду жінку - співробітницю відділення віддати йому гроші з каси.

Відео дня

Невідомий був у шортах, кофті з довгими рукавами й балаклаві. Після пограбування чоловік зник. На місці події працює оперативно-слідча група.

За попередніми даними поліції, цей самий чоловік стріляв сьогодні по іномарці в Біляївському районі. Поліція вважає, що злочинець, можливо, намагався заволодіти транспортним засобом.

Проводяться відповідні оперативні заходи.

Прес-служба "Нової пошти" згодом повідомила, що відділення працює за розкладом.

"2 серпня вдень відбувся збройний напад із пограбуванням у відділенні «Нова Пошта» у селі Нерубайське Одеської області. Ніхто не постраждав та жодної посилки не було пошкоджено. Наразі правоохоронці проводять слідчі дії. Відділення працює за розкладом", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні в Одеській області, на трасі Київ-Одеса, невідомий із рушниці розстріляв автомобіль. Зокрема, інцидент стався на автозаправці неподалік від села Нерубайське Біляївського району. Зловмисник підійшов до автомобіля Mitsubishi й кілька разів вистрілив у лобове скло. Водій отримав поранення й був доставлений до лікарні.