У найближчі години в Одесі та області очікуються грози та шквальний вітер / фото: УНІАН

В Одесі через негоду зупинено рух п'яти трамвайних маршрутів.

Як повідомили УНІАН у комунальному підприємстві «Одесміськелектротранс», через зливу з сильним вітром тимчасово призупинено рух трамвайних маршрутів №№ 5, 10, 15, 22 і 28.

У мерії Одеси, з посиланням на синоптиків, повідомили, що в найближчі дві години в Одесі і Одеській області очікується значний сильний дощ, під час грози пориви вітру сягатимуть 25-28 м/с.

Відео дня

У зв'язку з погіршенням погодних умов мерія просить максимально обмежити переміщення містом, особливо літніх людей, дітей і вагітних жінок, а також просить городян не залишати транспортні засоби під деревами і лініями електропередач.

Як повідомили УНІАН очевидці, в центрі міста, на вулиці Пантелеймонівській, впала велика гілка і повисла на контактній мережі, пошкодивши припаркований Lexus. Також повідомляється про падіння гілок в інших частинах міста і підтоплення декількох вулиць.

Як повідомляв УНІАН, в Одесі приблизно з 11.00 суботи до полудня неділі (3-4 серпня) випала двомісячна норма опадів. Низка вулиць була затоплена, впали кілька десятків дерев тощо.