Через пожежу трамваї не змогли вчасно вийти на десять маршрутів / odessa.online

В Одесі під час пожежі в готелі «Токіо Стар», де в ніч на 17 серпня загинули дев‘ять осіб, сталося загоряння в трамвайному депо, яке межує з готелем.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні під час наради в мерії заявив заступник міського голови Павло Вугельман.

За його словами, приблизно о 2.40 на дах одного з ремонтних боксів депо комунального підприємства «Одесміськелектротранс», який межує з готелем, перекинувся вогонь.

Відео дня

Читайте такожТроє постраждалих під час пожежі в готелі "Токіо Стар" залишаються у тяжкому стані

Силами співробітників підприємства вагони викотили на вулицю. Рятувальники, які прибули на місце події - близько 40 осіб - локалізували загоряння.

Вранці в суботу через знеструмлення трамваї не змогли своєчасно вийти на десять маршрутів.

Мер Одеси Геннадій Труханов розпорядився заохотити працівників депо, які оперативно відреагували на НП, взявши участь у ліквідації пожежі і порятунку муніципального майна.

Як повідомляв УНІАН, у ніч на 17 серпня в одеському готелі «Токіо Стар» сталася пожежа. Дев‘ять осіб загинули, дев‘ятьох - госпіталізовано. У неділю була виписана з лікарні одна з госпіталізованих - жителька Херсонської області. Сьогодні стало відомо, що серед загиблих - дитина і громадянка Австралії.

Правоохоронці (в порядку ст. 208 КПК України) затримали власника готелю «Токіо Стар», відомого підприємця Вадима Чорного.

Вранці 17 серпня вчасно не вийшли на лінії трамваї 10 маршрутів. За даними КП «Одесміськелетротранс», через пожежу трамвайне депо №1 було повністю знеструмлене.