У загальній складності в двох лікарнях перебувають семеро осіб / фото ДСНС

У реанімації залишаються двоє постраждалих під час пожежі в одеському готелі «Токіо Стар».

Як повідомили УНІАН у мерії Одеси, на сьогодні стан двох постраждалих не дозволяє перевести їх до звичайного відділення, і вони залишаються в реанімаціях опікового центру Київської міської клінічної лікарні №10 та Одеського обласного медичного центру.

Читайте такожВласник одеського готелю «Токіо Стар» назвав свій арешт політичним замовленням

Відео дня

В цілому в двох лікарнях перебувають семеро осіб, зокрема 16-річна дівчина.

Крім того, як уточнили в регіональному главку Нацполіції, непізнаним залишається одне тіло.

Таким чином, з дев'яти загиблих упізнані вісім: двоє з міста Балта Одеської області (юнак 2002 року народження і дівчина 2001 р.н..), двоє киян (чоловік 1995 р.н. і жінка 1996 р.н.), 58-річний житель Дніпропетровської області, 73-річна громадянка Австралії, а також жителі Сум - 10-річна дівчинка та її мама.

Як повідомляв УНІАН, в ніч на 17 серпня в одеському готелі «Токіо Стар» сталася пожежа: 9 людей загинули, 9 - госпіталізовані. У неділю була виписана з лікарні одна з госпіталізованих – жителька Херсонської області. Вчора стало відомо, що в числі загиблих – одна дитина, а також громадянка Австралії.

Згідно з результатами судово-медичного обстеження, причина смерті всіх загиблих - отруєння продуктами горіння.

Правоохоронці (в порядку ст. 208 КПК України) затримали власника готелю «Токіо Стар», відомого підприємця Вадима Чорного. Сьогодні його взяли під варту.