Чоловік зізнався у вбивстві / kyiv.npu.gov.ua

В Оболонському районі столиці 50-річний киянин під час сварки зі своєю 52-річною дружиною схопив лопату та побив нею жінку, наступного дня він виявив постраждалу мертвою. 

Чоловік самостійно викликав медиків та правоохоронців, повідомляє поліція міста Києва.

Прибувши на місце виклику, поліцейські виявили жінку мертвою на підлозі, на її тілі експерти виявили численні гематоми та синці. Чоловік розповів, що під час спільного розпиття алкогольних напоїв між подружжям виникла чергова сварка. У розпал суперечки фігурант взяв лопату та побив нею дружину, а наступного дня виявив її мертвою. 

Читайте також"Не було обличчя, суцільне чорне місиво": розкрилися подробиці жорстокого вбивства дівчини підлітком у Харкові

Правоохоронці встановили, що 50-річний киянин разом з дружиною працювали у пункті прийому вторинної сировини. Раніше затриманий до кримінальної відповідальності не притягувався. 

Тіло загиблої направлене на проведення судово-медичної експертизи для встановлення остаточної причини смерті. Чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) ККУ. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі. 

kyiv.npu.gov.ua

Як повідомляв УНІАН, молодика, який жорстоко вбив свого батька в Києві, відправили до психлікарні.