Очевидці події бачили, як пораненого хлопця викинули з автомобіля «Daewoo Lanos» / фото Інформатор

У Києві в ніч на 28 серпня недалеко від перетину Окружної дороги з вулицею Григоровича-Барського хлопець віком близько 25 років з перерізаним горлом просив про допомогу, зупиняючи автомобілі, що проїжджали повз. У результаті він стік кров'ю прямо на тротуарі до приїзду «швидкої допомоги».

Про це пише Інформатор.

Трагічний випадок стався близько 01:30. За попередніми даними, пораненого хлопця викинули з автомобіля, і в такому стані йому вдалося пройти кілька десятків метрів.

Читайте такожУ Києві на Теремках підстрелили жінкуЗа словами одного з очевидців, він їхав Окружною дорогою і побачив на узбіччі хлопця, який йшов нерівною ходою та намагався зупинити інші автомобілі. Спочатку чоловік подумав, що хлопець напідпитку і просто хоче, щоб його хто-небудь підвіз додому. Проте він все ж зупинився і вийшов з автомобіля. Коли ж підійшов ближче до хлопця, то побачив, що той тримається за шию, а його одяг весь був мокрий від крові.

Водій спробував надати хлопцю хоч якусь допомогу, але всі його спроби виявилися марними. Перед смертю той вимовив слово «таксі».

Інші свідки події розповіли, що бачили, як хлопця викинули на узбіччя з автомобіля «Daewoo Lanos» сірого кольору, після чого авто зникло на великій швидкості. Також вони згадали, що салон машини був весь забруднений кров'ю.

Як раніше повідомляв УНІАН, у Києві чоловік зарізав свою дружину біля дитячого садка і після цього намагався покінчити з собою.