Тіло жінки виявили в підвалі старого будинку / фото: procherk.info

У селі Маломихайлівка Покровського району Дніпропетровської області виявили труп жінки, завалений землею та будівельними матеріалами.

Загиблу знайшли в напівзруйнованому підвалі старого будинку, повідомляє "Обозреватель". 

Читайте також"Завуч з ідеальною репутацією": з'явилися шокуючі подробиці про горе-опікунку з Дніпра, яка тримала сина на ланцюгу

Відео дня

Місцевій жительці було всього 38 років. Жінка була засипана землею і будматеріалами. Також на її тілі виявили садна й рубану рану скроневої частини голови.

Як розповіли місцеві жителі, в день вбивства жінка саме відзначала день народження.

"У цей день вона зайшла в магазин за покупками і почала показувати, що чоловік подарував їй ланцюжок за 3 тисячі гривень. При цьому вона стояла з великою пачкою грошей у руках, оточуючі це бачили", - розповіли очевидці.

Після цього жінка подзвонила своїм подругам і дізналася, що вони не зможуть приїхати до неї на святкування. Тому вона вирішила піти в гості до друзів. Через деякий час свекруха померлої знайшла її труп у підвалі будинку друзів, до яких жінка прямувала.

"Ці знайомі жили небагато, часто просили в борг продукти. Після такої страшної знахідки вони прийшли в магазин і скупилися на велику суму. Це насторожило", - зазначили місцеві мешканці.

Односельці зауважили, що загибла жила із чоловіком та свекрухою, мала хорошу роботу, але при цьому часто могла піти в запій.

За цим фактом правоохоронці розпочали досудове розслідування по ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Як повідомляв УНІАН, в Дніпрі розшукали та затримали підозрювану в сутенерстві жінку, яка переховувалася від слідства понад два роки.