Вчора ФСБ РФ повідомило про затримання українців / inforesist.org

Українські прикордонники перевіряють інформацію про затримання співробітниками ФСБ РФ на адмінкордоні з окупованим Кримом двох українців.

Про це речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко повідомив у коментарі УНІАН.

Читайте такожЗасуджений у Криму «український диверсант» Захтей попросив Путіна про помилування

Відео дня

«Цю інформацію ми побачили ще вчора про начебто затримання двох українських громадян на тій стороні. Зазначу, що ми не можемо ні підтвердити, ні спростувати цю інформацію, оскільки ми не підтримуємо жодних зв’язків з будь-якими представниками на окупаційній території, однак ми перевіряємо, чи був такий факт, чи було таке затримання відносно громадян України», - заявив він.

Як відомо, 9 вересня прикордонне управління ФСБ РФ в окупованому Криму повідомило про затримання на адміністративному кордоні між Кримом та Херсонською областю двох осіб, які нібито "знаходяться у федеральному розшуку". За інформацією відомства, один із затриманих - житель Хмельницької області, який слідував на півострів через пункт пропуску "Джанкой".

У пункті пропуску "Армянськ" при виїзді з півострова затримано кримчанина, який "перебуває в розшуку з 2016 року за вчинення крадіжки".