Джумаєва розстріляли впритул / скріншот

За день до вбивства бойовика «ДНР» Романа Джумаєва в Маріуполі сусіди помітили біля його будинку підозрілий автомобіль з чоловіком усередині.

Про це Громадському радіо розповіла сусідка Джумаєва Анжела Кузнєцова.

«Шість годин чоловік взагалі не виходив з машини, стежив. Не курив, я навіть особисто ходила, дивилася недопалки. Хоча б в туалет людина могла вийти, але ні, не виходила», - розповіла вона.

Відео дня

Читайте також"Не посміхайся, до тебе прийдуть": волонтер, яка зробила резонансною справу вбитого бойовика, розповіла про погрози

Як повідомляв УНІАН, 16 вересня терориста Романа Джумаєва розстріляли впритул.

За даними ЗМІ, бойовик бандформування «П'ятнашка» Джумаєв, який воював під Донецьким аеропортом і Дебальцевим, втік до Білорусі, а коли там стали порушувати питання про депортацію, повернувся в Україну.

Джумаєва було затримано 18 вересня 2017 року в Мар'їнському районі при спробі перетнути лінію зіткнення з боку ОРДЛО.

4 січня 2018 року кримінальне провадження за звинуваченням Джумаєва було передано в Мар'їнський районний суд Донецької області, а вже 3 травня 2018 року цей суд відпустив бойовика під домашній арешт.

Повторно бойовика було затримано в грудні 2018 роки за напад на поліцейського, і тоді йому визначили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

5 серпня колегія Жовтневого райсуду Маріуполя відпустила Джумаєва під домашній арешт.