Рух транспорту навколо мосту перекритий / Фото www.facebook.com/mvs.gov.ua

Поліція повідомила про проведення спецоперації на мосту Метро у Києві, де невідомий погрожує вибухом. На місце прибув спецпідрозділ КОРД, рух транспорту навколо перекритий.

Про це повідомляє прес-служба МВС у Facebook.

«Правоохоронці ввели у столиці спеціальний оперативний план. Наразі на місці події знаходиться керівництво Головного та територіального управлінь поліції, наряди патрульних, кінологи зі службовими собаками, спецпризначенці та фахівці вибухотехнічної служби», - повідомили у поліції близько 18:00.

Відео дня
Фото www.facebook.com/mvs.gov.ua

Спеціалісти усіх профільних служб виїхали на місце, коли до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий заблокував рух на мосту «Метро» та погрожує підірвати його і державні установи.

За словами начальника поліції Києва Андрія Крищенка, слідчі столичної поліції кваліфікують подію як підготовку до терористичного акту.

Фото www.facebook.com/mvs.gov.ua
Фото www.facebook.com/mvs.gov.ua

Як повідомляв УНІАН, у Києві чоловік, який погрожує поліції підірвати міст Метро, стріляє з автомату у повітря.

Водночас у столичній спільноті "Киев оперативный" очевидці пишуть, що поліція застосувала дрон.

Нагадаємо, у зв'язку з анонімним дзвінком про мінування червона лінія столичного метро, яка, зокрема пролягає мостом Метро, працює від станції "Академмістечко" до станції "Хрещатик" та від станції "Лісова" до станції "Дарниця". Ділянку від станції "Дарниця" до станції "Хрещатик" перевіряють фахівці.